Seleccionar página

Avís legal – Procés de compra

Identitat de la persona responsable

Aquesta activitat s’articula de la següent manera:

  • Nom : aquest lloc web està gestionat per Elexa Intercat SL CIF B66629858, que és el responsable del fitxer.
  • Seu : Rambla de Pau 97 3-1 08800 (Vilanova i la Geltrú) Barcelona
  • Contacte : podeu contactar amb mi al meu contacte
  • L’activitat : aquest lloc està dedicat a la divulgació de viatge a través d’Internet information i la llista de correu elexavoyages.com informatiu i comercial, incloent-hi les vendes i amb finalitats de màrqueting en línia.

USUARIS

L accés i/o ús d’aquest portal atributs la condició d’usuari i la realització de comprar qualsevol dels nostres productes dóna l’estat del comprador, que acceptà, des d’aquest accés o ús, les condicions generals d’ús que figuren aquí. Aquestes condicions s’aplicaran independentment de la general, termes i condicions que s’accepten en el moment de la contractació dels nostres paquets i viatges i que pot ser executada.

PRODUCTES

Elexa Intercat S.L. ven viatges i opera des de Barcelona, Espanya. També vostè vendre els seus productes serveis i vendes de tercers com a membre. El lloc web elexavoyages.com en cap moment a vendre productes i serveis prohibits per PayPal, ratlla, CaixaBank o qualsevol altra plataforma de pagament.

QUALITAT DE LES DADES

Els usuaris d’assegurar la veracitat, exactitud, autenticitat i validesa de les dades personals que s’han recollit-los.

PROCESSAMENT DE PAGAMENT

El pagament es va fer a través transferència bancària o per passarel la de pagament, per facilitar el pagament per mitjans electrònics, ja sigui per targeta de crèdit o Paypal, ratlla, CaixaBank

PRIVADESA I SEGURETAT

El sistema tècnic compra permet la identificació i rectificació d’errors abans de fer la compra.

Les compra tècnica, sistema informació lliurament restriccions i formes de pagament per als productes que es venen en aquest lloc web.

Es considerarà que es subscriu el contracte de compravenda amb l’acceptació del consentiment informat continguda en la pàgina just abans d’això, es formalitza.

L’arxiu de documents electrònics es ser en format digital en l’electrònica que vigila l’empresa.

La web està preparada tècnicament per identificar i corregir errors en l’entrada de dades, sent aquests mitjans tècnics variable en funció de l’evolució de la mateixa.

Aquest acord, es formalitza en llengua castellana.

Condicions generals que aquest contracte està subjecte són a la web sorayafares.com.

El consumidor, dins de les 24 hores de compra, rebreu comprovant de la transacció.

El consumidor, dins de les 24 hores de compra, rebreu confirmació que el procediment s’ha completat i està en procés.

El consumidor rebrà la confirmació que el procediment s’ha completat.

NORMATIVA APLICABLE

El proveïdor compleix Europea i espanyola normativa de protecció de dades de caràcter personal i garanteix que el compliment complet de les obligacions disposades a la Regulació General de protecció de dades (RGPD) el Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter Personal (LOPD), el Reial decret 1720 / 2007, de 21 de desembre, pel qual s’aprova el Reglament de desenvolupament de la LOPD i altres normes vigents en cada moment i navegar per garantir el bon ús i tractament de dades personals de l’usuari.

Llei LSSICE 34/2002.

Reial decret legislatiu 1/2007 de 16 de novembre, pel qual s’aprova el text refós de la Llei General per a la defensa dels consumidors i usuaris

S’EXIMEIX DE QUALSEVOL RESPONSABILITAT

Aquesta pàgina i els seus components es proporciona només a efectes informatius. Elexa Intercat S.L. no és responsable de l’exactitud, utilitat o disponibilitat de qualsevol informació transmesa o posada a disposició a través del mateix; No és responsable dels errors o omissions en la informació.

Do no compartir les dades personals que ens faciliti aquest usuaris pàgina donant els seus dades personals, mitjançant l’acceptació del consentiment informat renuncien a qualsevol indemnització que pogués correspondre’ls, per l’ús d’aquestes dades no i exercir qualsevol reclamació legal per això. Vol fer ostentació-lo, no ha de rendir les seves dades en aquest lloc web

PROTECCIÓ DE DADES

En compliment del que estableix la Llei Orgànica 15/1999 de protecció de dades de caràcter Personal, li informem que les seves dades personals es recullen en ordre a correctament prestar els serveis que vostè pregunta’ns, també pel que fa a compliment impostos i obligacions legals derivades de la prestació d’aquest
servei.

La nostra empresa ha implantat les mesures tècniques i organitzatives necessàries garantir la seguretat, la confidencialitat i integritat de les dades de caràcter personal que és. Finalment, us informem que pot exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició i portabilitat i l’oblit en Elexa viatges a través d’e-mail lliure enviat a info@elexavoyages.com i en els termes establerts en la Llei Orgànica 15/99 i Desenvolupament normatiu i els procediments definits a l’efecte per la companyia.

Per la naturalesa d’aquesta activitat, les dades personals d’aquesta web s’emmagatzemen en tres llocs:

  1. La web d’aquest servidors web : Aquestes web que ofereix proveïdors d’allotjament Webempresa is
  2. El proveïdor de màrqueting per correu electrònic, Mailchimp:
  3. Finalitats de còpia de seguretat, emmagatzemats a còpies del web i les llistes emmagatzemades en els nostres propis mitjans d’emmagatzematge,

DEVOLUCIONS & INTERCANVIS

Podrà exercir el dret de desistiment segons les condicions acceptades contractar paquets turístics. Per exercir aquest dret, podeu omplir el formulari de retirada que trobaràs en aquesta pàgina web.

 

Original

Las citadas Condiciones serán de aplicación independientemente de las Condiciones Generales de Contratación que se aceptan en el momento de la contratación de nuestros paquetes y viajes y que resulten de obligado cumplimiento.

Abrir chat
1
¿Te Ayudamos?
Hola :-)
Pregúntanos lo que estás buscando
A %d blogueros les gusta esto: